Winkel

In de winkel van De Borstvoedingspraktijk vind je borstvoeding artikelen, gerenommeerde kolfapparaten en zijn accessoires voor kolven en borstvoeding verkrijgbaar.
kolfconsult 3
Eerst testen tijdens een kolfconsult?

Wil je de kolf eerst testen voordat je hem koopt dan kan dit tijdens een kolfconsult, dit kan je dit in mijn online agenda inplannen.

De Borstvoedingspraktijk heeft een kleine webshop, het voordeel van het kopen via mij is korte lijntjes, makkelijk contact en persoonlijke zorg. Dus mocht je vragen hebben, zit het er niet tussen wat je zoekt, neem gerust contact met me op! 

In de winkel vindt je oa kolven, accessoires voor het kolven en ondersteuning van de borstvoeding. Ook staan in de webshop de verschillende artikelen die je kan huren via De Borstvoedingspraktijk.
Zoals de Professionele Symphony kolf en een babyweegschaal. In de webshop zie je direct of deze beschikbaar zijn en kan je een reservering plaatsen. We zullen dan telefonisch contact hebben over ophalen. 

Locatie

Artikelen kunnen alleen opgehaald worden op afspraak. Dus neem altijd voor het ophalen van een artikel telefonisch contact op, zodat je niet voor een dichte deur staat!