Wie ben ik

Ik ben Lisette van der Werf, ik heb 2 prachtige dochters en woon sinds juli 2018 in Apeldoorn. Tot die tijd had ik een eigen verloskundigenpraktijk in Uithoorn. Omdat we graag wilden verhuizen naar deze mooie omgeving met bossen en vele leuke stadjes om de hoek heb ik van mijn praktijk afscheid genomen. Nu ben ik waarnemend verloskundige bij verschillende verloskundigenpraktijken in de regio en heb ik een eigen borstvoedingspraktijk. 

lies-45

De Borstvoedingspraktijk

Borstvoeding is net als een zwangerschap, iets heel natuurlijks maar ook iets ontzettend bijzonders. Net als een zwangerschap is borstvoeding iets wat soms heel soepel gaat, soms wat meer ‘voeten in aarde’ heeft, waar je van kunt genieten maar wat je ook onzeker kan maken. Begeleiding en support is ontzettend belangrijk. Dit is niet altijd gemakkelijk want je krijgt als ouders zo veel adviezen, die elkaar ook nog eens regelmatig tegenspreken. 
Er is niet één beste manier maar het is belangrijk om samen te onderzoeken wat het beste bij jullie past en wat jullie wensen zijn. Met ‘jullie’ bedoel ik baby, moeder en partner. 

In het najaar van 2018 heb ik ‘De Borstvoedingspraktijk’ opgericht in de regio Apeldoorn. Als Lactatiekundige IBCLC hoop ik vele gezinnen te mogen helpen bij een mooie borstvoedingstijd! In mijn blog  “Borstvoeding & Vertrouwen” kan je al een lezen wat mijn visie is op borstvoeding. 

Borstvoeding is meer dan moedermelk,

en soms kunnen jullie daarbij wat hulp gebruiken.

Voor lactatiekundige zorg kun je terecht bij De Borstvoedingspraktijk, ik bied de zorg aan tot 20 km rondom Apeldoorn. 
Heb je vragen bel, mail of stuur een whatsapp.

Telefonische Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag : 9:00-16:00 voor acute vragen tot 21:00 Weekend : voor acute vragen
Je mag altijd een berichtje of een WhatsApp doen!

Locatie

Badhuisweg 87, 7314 EB Apeldoorn
Tel: 06-13512332
Email: info@deborstvoedingspraktijk.nl