Cursussen

Wees volledig voorbereid op jouw borstvoedingsavontuur.​
borstvoedingscursus mijn aanbod

Een goede voorbereiding is echt het halve werk. Als jij begrijpt hoe je lichaam werkt, wat belangrijk is, waar je op moet letten, wat normaal babygedrag is en hoe je de signalen van je baby kan interpreteren en ga zo maar door, gaat dat echt het verschil maken!

"De kraamtijd en het borstvoedingsavontuur kunnen behoorlijk overweldigend zijn".

In alle hectiek van deze speciale periode is het fijn als je over de borstvoeding niet al te veel twijfels hebt. De periode na de bevalling is niet alleen voor ouders intensief en nieuw, maar ook voor het kindje. Als je begrijpt hoe het werkt, je begrijpt wat jouw lijf en jouw baby nodig hebben kan dat ontzettend helpen. Ik wil je hierbij graag helpen, daarom bied ik een aantal verschillende opties aan zodat je kan kijken wat het beste bij jou past. 

Verschillende opties

Qua inhoud zijn de drie onderstaande opties gelijk alleen is de vorm verschillend. Bij de masterclass vertel ik veel maar is er ook interactie in de groep waardoor je leert van elkaars vragen. De privé cursus is heel persoonlijk waardoor er ook veel ruimte is voor jullie persoonlijke vragen. Bij de onlinecursus heb je het voordeel dat je de content in je eigen tijd kan bekijken en een jaar lang kan terugkijken. 

€ 45

Tijden de masterclass zitten we in een klein groepje, het is interactief en leuk om van elkaars vragen te leren. Doormiddel van een flip-over en een demo pop vertel ik jullie hoe je zo goed mogelijk kan starten met borstvoeding. 

€ 129

Privé borstvoedingscursus kom ik bij je thuis, met een powerpoint en demo pop bereid ik je voor en is er veel ruimte om vragen te stellen. 
Bel of mail voor een afspraak

vanaf € 14,50

In de Academy van De Borstvoedingspraktijk zijn verschillende online cursussen te vinden over borstvoeding. Met een online cursus kun je op je eigen tempo kennis opdoen, en kun je de inhoud laagdrempelig meerdere keren bekijken.

Wist je dat veel zorgverzekeraars ook de kosten van een borstvoedingscursus gedeeltelijk vergoeden?

Check de voorwaarden van jouw zorgverzekeraar.