Borstvoedingsconsult

Loop je tegen een uitdaging aan, je voelt je onzeker over het voeden van je baby, of je hebt vragen waar jezelf de antwoorden niet op weet te vinden. Ik help je graag!

Tijdens het consult kom ik bij jullie thuis en kijk ik mee met een voedingsmoment. Ik doe een mondonderzoek bij je baby om te beoordelen of je baby wel goed kan drinken. Afhankelijk van de hulpvraag gaan we samen opzoek naar de oplossing die het beste bij jullie past, zodat je snel weer met plezier en vertrouwen borstvoeding kan geven aan je baby.

In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over de natuurlijke ontwikkeling van een baby, normaal babygedrag en natuurlijk ouderschap. Je krijgt geen adviezen die tegen je gevoel indruisen maar, ik wil je zelfvertrouwen geven en je in je kracht zetten.

Basis Pakket

*  Indien consult toch langer duurt wordt het een standaard consult. 

Standaard Pakket

Deluxe Pakket

Vervolg consult

Meestal komen we een heel eind met één consult aan huis. Soms is het fijn elkaar nog een keer te zien of ontstaat er later een nieuwe vraag.
Bij een vervolg consult kunnen we de laatste puntjes op de i zetten. Door bijvoorbeeld te oefenen met andere houding. 

Telefonisch consult
per kwartier

Heb je een korte vraag waarbij het niet nodig is om mee te kijken, kan er ook gekozen worden voor een telefonisch consult. Indien gewenst kunnen we ook beeldbellen. 

Whatsapp consult
per maand

Via whatsapp vragen stellen, filmpjes laten beoordelen en advies krijgen is ook mogelijk. 
Soms kan iets je onzeker maken en is het fijn om even met mij te sparren, een  korte vraag te stellen en ook voor peptalk kan je bij mij terecht. 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de lactatiekundige zorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Voorwaarde is in de meeste gevallen dat de lactatiekundige een IBCLC diploma heeft en is aangesloten bij de NVL.

Ik ben een  IBCLC en aangesloten bij de NVL, Nederlandse verenging voor Lactatiekundige. 

Ik heb tijdens het consult een pinautomaat bij me, zodat je direct kan betalen.
Je krijgt na het consult de factuur per mail toegestuurd en deze kan je dan zelf declareren bij je verzekering. 

  • Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor de afspraak.
  • Mocht je onverhoopt jouw afspraak niet nakomen of/ niet tijdig (uiterlijk 24 uur van te voren) annuleren, dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Annuleringskosten zijn €40,-
  • Indien van toepassing wordt een compensatie voor de extra reistijd in rekening gebracht indien het consult meer dan 20 km buiten Apeldoorn plaatsvindt. Hiervoor wordt €30,- per uur in rekening gebracht.
  • Afspraken buiten werkregio dienen altijd telefonisch gemaakt te worden.
  • Er geldt een toeslagen tijdens consultafspraak in het weekend of tijdens feestdagen, hiervoor wordt €25,-  extra in rekening gebracht. 
  • Afspraken in weekend en tijdens feestdagen kunnen alleen telefonisch gemaakt te worden.